Kurkuma je jedan od najzdravijih zacina. Pomaze kod dijabetesa, prehlade, povisenog pritiska, problema sa zelucem... Jedna kesica kosta 200-300 dinara i traje jednooj osobi mesec dana. Ne znam sta je smesno,korijander i kurkuma su orijentalni zacini, hiljadama godina se koriste i znaju se njihova lekovita svojstva.
Mislim da ovo ne lici ni na sta i ukus je nikakav, bez domace srpske supe od stare domace koke sa domacim rezancima nema nista bolje, manite se djumbira, kurkume... i ostalig gluposti, kakve jagnjece noge, svasta
Nije ni čudno da tako reaguješ. Nikada nisi ni okusio jagnjeće nogice jer u Srbiji se kolje ovca ili brav od 50 kilograma pa naviše. Jagnje je sinko najviše do 30 kilograma. Jagnjetinu u Srbiji samo sa Peštera sa planinskih obronaka a ne da glođe ovu barsku travu prepunu metilja i krpelja.
Iskreno ja sam samo jednom probala jagnjetinu i to onu hercegovacku sa Leotara ali nikad vise.
I tad sam samo probala posto su tvrdili da nema miris na bravetinu.
Inace ja od mesa jedino volim slaninu uz beli luk ili sa renom.
Sto se tice supe, pa najzdravije supe su od supljih kostiju i povrca a kurkuma i kolijander ne idu u supu.
To gore je recept zajagnjecu corbicu.
Dejan
Hahahahaahahahahaahahah Kurkumu.....
Podelite komentar
Uros
@Dejan
Kurkuma je jedan od najzdravijih zacina. Pomaze kod dijabetesa, prehlade, povisenog pritiska, problema sa zelucem... Jedna kesica kosta 200-300 dinara i traje jednooj osobi mesec dana. Ne znam sta je smesno,korijander i kurkuma su orijentalni zacini, hiljadama godina se koriste i znaju se njihova lekovita svojstva.
Podelite komentar
samo vas posmatram
Mislim da ovo ne lici ni na sta i ukus je nikakav, bez domace srpske supe od stare domace koke sa domacim rezancima nema nista bolje, manite se djumbira, kurkume... i ostalig gluposti, kakve jagnjece noge, svasta
Podelite komentar
FANTOM
@samo vas posmatram
Nije ni čudno da tako reaguješ. Nikada nisi ni okusio jagnjeće nogice jer u Srbiji se kolje ovca ili brav od 50 kilograma pa naviše. Jagnje je sinko najviše do 30 kilograma. Jagnjetinu u Srbiji samo sa Peštera sa planinskih obronaka a ne da glođe ovu barsku travu prepunu metilja i krpelja.
Podelite komentar
zena-majka
@samo vas posmatram
Iskreno ja sam samo jednom probala jagnjetinu i to onu hercegovacku sa Leotara ali nikad vise. I tad sam samo probala posto su tvrdili da nema miris na bravetinu. Inace ja od mesa jedino volim slaninu uz beli luk ili sa renom. Sto se tice supe, pa najzdravije supe su od supljih kostiju i povrca a kurkuma i kolijander ne idu u supu. To gore je recept zajagnjecu corbicu.
Podelite komentar