≫ 

Specijalitet u kojem je glavni sastojak stari hleb: Pravi se lako i obožavaće ga svi ukućani

 ≫ 

Jednostavan recept zbog kojeg će se porodica okupljati za stolom

Komentari

  • Opet Biljka

    2. februar 2020. | 15:49

    Nikada mrve ne bacam. To radim retko. Ulupam dva jaja sa malo soli. Obicno mutim mikserom da bude penasto, a onda iskljucim mikser i umesam sve te mrve. Vadim kasikom i przim ih sa svih strana na vrelom ulju ili masti. Odlicne su, posebno sa pavlakom ili feta sirom kada se namazu preko njih przenih za dorucak. Moja deca to jako vole.

    Podelite komentar

    • 2. februar 2020. | 19:10

      Dijana

      @Opet Biljka

      A to sto je nezdravo nikom nista?

      Podelite komentar

    • 2. februar 2020. | 19:22

      Hi

      @Opet Biljka

      Pirocanac i mrve hleba hahaha 😂😂🙈.

      Podelite komentar