Testo za picu gotovo za 10 minuta: Postanite italijanski pica majstor u toplini svoga doma

 ≫ 

Komentari

  • 22. april 2020 | 17:28

    Dubravka

    Testo je fenomenalno,pravila sam duplo za 2 velike pice,pojelo se neverovatno brzo!Moj savet je da kad se zamesi,ostavi na sobnoj temperaturi 10-ak minuta da malo omekša.Hvala na receptu!

    1
    0

    Podelite komentar

  • 8. april 2020 | 16:32

    Мики

    Одличан стари рецепт за пицу који се више од 20 година примењује у мојој породици,никад не купујемо ткз.подлогу одлично испадне и јако је укусна пица!

    3
    0

    Podelite komentar

  • 8. april 2020 | 06:04

    Kiza

    Ja volim picu i bez testa

    8
    1

    Podelite komentar

  • 7. april 2020 | 20:43

    Ja sam psiho 👻

    Ne radi mi rerna.A imam 19kg brašna.😂 👻

    17
    1

    Podelite komentar

    • 8. april 2020 | 00:41

      Milan

      @Ja sam psiho 👻

      Uzmi i pravi mekike🤣😂

      4
      0

      Podelite komentar