• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Domaćica otkrila kako da uklonite žilice sa pilećih grudi: Potrebna vam je samo viljuška

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kažu da je ovo jedan od najboljih kulinarskih trikova do sada

  • 0
Pileće grudi Foto: PIxabay

Ukoliko želite da pripremite ukusno pileće meso koje će vam se topiti u vašim ustima najvažnije je da odaberete pravi komad kao i da odstranite suvišnu masnoću i žilice sa mesa.

Ukoliko niste vešti u pripremi pilećeg mesa, ili jednostavno ne znate na koji način biste mogli da ga očistite, imamo rešenje za vas!

Naime, na internetu se pojavio jedan viralan video u kome vrsna domaćica pokazuje kako da pomoću viljuške očistite žilice - bez potrebe da sečete meso.

- Nedavno sam naučila jedan kul trik i želela sam da ga podelim sa vama. Ovo su organska prsa, a da li vidite ove grozne žile koje se nalaze unutar mesa? - upitala je domaćica, a zatim počela da pokazuje trik.

Dakle, potrebno je da tetivu provučete kroz sredinu viljuške (zupce). Zatim prstima uhvatite žilu i samo je povucite ka gore. Tako ćete uspeti celu da je izvučete,a meso će ostati savršeno meko i glatko.

@raising_kraziesBest cooking hack ever! ##cookinghacks ##tiktokmoms ##itsdinnertime ##cookingontiktok ##lifehack ##momsoftiktok ##whatsfordinner ##waitforit ##fyp♬ original sound - raising_krazies

- Da li je još neko znao ovo? Bukvalno mislim da je ovo najbolji trik ikada - kazala je žena sa snimka.

Sudeći po reakcijama i komentarima kuvara amatera, čini se da većina ljudi nije znala ovu neobičnu kulinarsku caku, kao i da je ovo jedan od najboljih kulinarskih trikova do sada.

Video: Ovako se pravilno tranžira pile

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti