≫ 

Roštilj u izolaciji? Pogledajte naš specijalitet koji se pravi za tili čas

 ≫ 

Za 1. maj je važno da meso bude slasno i pikantno a kajmak nikako nije višak

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • V

    01. maj 2020 | 11:15

    1. Leskovacko rostilj meso!!!! 2. Kackavalj. 3. Slanina. 4. Beli luk. 5. Tucana paprika. 6. Malo piva umesto ulja posto ima slanine.

    Podelite komentar

  • Leskovac

    01. maj 2020 | 11:12

    A sta namuci to meso covece. Sto ga nagrdi limunom I persunom I maslinovim uljem,I nikako crni luk nego beli sve si ti to pogresno shvatio.

    Podelite komentar