Topi se u ustima: Pripremite preukusni pohovani sendvič za manje od 10 minuta
                    
                     ≫ 
                    
                
                
                
            Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
 - Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
 - Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
 - Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
 - Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
 - Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
 - Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
 - NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
 
<% message.text %>
ivana
Kad se hleb premaze senfom, to je croque monsieur! Ima i opcija croque madame koja je nesto drugacija!
🐎
To su Francuske przenice
Bjupi
Zasto bi iko jeo pohovanu hranu? To je smrt u ishrani!