≫ 

Hrskava korica i da se lepi za prste: Otkrivamo kako se pravi najukusnije pečenje

 ≫ 

Otkrivamo kako se pravi najukusnije pečenje u narodu znano pod parolom „prste da poližeš“

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Zvele
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zvele

    04. jul 2020 | 15:29

    U Mrčajevcima je najbolje pečenje provereno.Ma Srbija je to !!!!!

  • Voja

    04. jul 2020 | 14:56

    Sve rekoste alii glavno kako kožica da vryska niste a svi znamo da pečemo. A evo i kako ce vruskati koza, u balon od pet litara rastvorite odredjenu količinu soli i to staviti u zamrzivac da bude sto hladnija a kad prase skinete sa vatre lepo ga okupajte tom vodom