Brza, a prelepa torta od malina koju može svako da napravi za čas posla

Malina je uvek nepogrešiv izbor, jer će vašim dezertima dati notu osvežavajućeg ukusa. Upravo zato smo rešili da vam otkrijemo recept za tortu u kojoj dominira ukus ove voćke!
Sastojci:
- 350 g malina
- 2 kašike likera od višanja (možete koristiti običan sok)
- 600 ml slatke pavlake

- 2 vanilin šećera
- 3 šlag-fiksa
- 2 gotove kore
Priprema:
Maline operite i dobro ocedite, nakapljite ih likerom od višanja i ostavite da odstoje oko 5 minuta. Umutite satku pavlaku, vanilin šećer i šlag fiks.
Na koru stavite trećinu količine šlaga, po šlagu rasporedite pripremljene maline, po malinama rasporedite drugu trećinu šlaga i poklopite drugom korom.
Površinu i ivicee torte premažite preostalim šlagom. Pospite listićima badema ilinaseckanim pistaćima te poslužite.
Video: Umesto slavlja liju suze: Pacijenta obolelog od korone medicinari iznenadili za rođendan
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Zašto je cena sirove kafe dostigla rekord svih vremena?
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.