≫ 

Ako ovaj dodatak stavljate u pastu, prekinite odmah! Ova greška uvredila bi svakog kuvara iz Italije

 ≫ 

Ovo je veliko "ne"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Живкони
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Boža zemunac

    03. septembar 2020 | 21:05

    Zabole me za kuvara iz Italije.

  • FANTOM

    03. septembar 2020 | 16:43

    Ja jedem špagete i makarone kako god ih pripremim. E mnogo mi puca prsluk dal' će žabari da se naljute ili ne. Na špagete sitno na kockice slaninica sa sosom od mlevenog mesa , belog i crnog luka , ljuta mlevena paprika, sitno iseckan svež celerov list , malo origana, kečap ljuti i povrh svega izrendan kačkavalj. I zašto su špagete Italijanski brend? Jel' isto kao što Slovenci brendiraše ajvar a papriku , paradajz i plavi patlidžan uvoze iz drugih zemalja a među njima je i naša Srbija.

  • Sirogoj

    03. septembar 2020 | 15:26

    Ne postoji nikakva greška, ni u pripremanju hrane, ni u konzumiranju. Ljudi treba da jedu onako kako vole i kako im prija i da piju ono što im u tom trenutku odgovara,a elitisti kuvari i sledbenici snobovi neka se češu..