Ako ovaj dodatak stavljate u pastu, prekinite odmah! Ova greška uvredila bi svakog kuvara iz Italije
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Boža zemunac
Zabole me za kuvara iz Italije.
FANTOM
Ja jedem špagete i makarone kako god ih pripremim. E mnogo mi puca prsluk dal' će žabari da se naljute ili ne. Na špagete sitno na kockice slaninica sa sosom od mlevenog mesa , belog i crnog luka , ljuta mlevena paprika, sitno iseckan svež celerov list , malo origana, kečap ljuti i povrh svega izrendan kačkavalj. I zašto su špagete Italijanski brend? Jel' isto kao što Slovenci brendiraše ajvar a papriku , paradajz i plavi patlidžan uvoze iz drugih zemalja a među njima je i naša Srbija.
Sirogoj
Ne postoji nikakva greška, ni u pripremanju hrane, ni u konzumiranju. Ljudi treba da jedu onako kako vole i kako im prija i da piju ono što im u tom trenutku odgovara,a elitisti kuvari i sledbenici snobovi neka se češu..