≫ 

Sve vreme pastu kuvamo pogrešno: Ovo je jedini pravi recept za testeninu "al dente"

 ≫ 

Špagete treba da su “al dente”

Komentari

  • Anonimus

    9. septembar 2020. | 05:28

    St je on novo rekao? Pa tako kuvam testeninu celog života! Izmisljnje tople vode!

    Podelite komentar

  • Ja

    8. septembar 2020. | 18:24

    Nikada, ali nikada se ne sipa ulje u vodu u kojoj se kuva testenina, jer posle neće da lepo prihvati sos za sebe.

    Podelite komentar

    • 8. septembar 2020. | 22:16

      Ti

      @Ja

      Verovatno imas vise mišelinovih zvezdi od Gordon Remzija...

      Podelite komentar

    • 9. septembar 2020. | 06:42

      Haralampije

      @Ja

      Svaki, ali baš svaki italijanski kuvar će vam reći da ne stavljate ulje u vodu u kojoj kuvate testeninu. A što se recepta tiče, ne razumem šta je tu tajna ili novina, pa ceo svet ovako kuva testeninu. Ovo izgleda kao da vam neko objašnjava kako da u provrelu vodu stavite kesicu čaja od nane. Wow!

      Podelite komentar