Svaki, ali baš svaki italijanski kuvar će vam reći da ne stavljate ulje u vodu u kojoj kuvate testeninu.
A što se recepta tiče, ne razumem šta je tu tajna ili novina, pa ceo svet ovako kuva testeninu.
Ovo izgleda kao da vam neko objašnjava kako da u provrelu vodu stavite kesicu čaja od nane. Wow!
Anonimus
St je on novo rekao? Pa tako kuvam testeninu celog života! Izmisljnje tople vode!
Podelite komentar
Ja
Nikada, ali nikada se ne sipa ulje u vodu u kojoj se kuva testenina, jer posle neće da lepo prihvati sos za sebe.
Podelite komentar
Ti
@Ja
Verovatno imas vise mišelinovih zvezdi od Gordon Remzija...
Podelite komentar
Haralampije
@Ja
Svaki, ali baš svaki italijanski kuvar će vam reći da ne stavljate ulje u vodu u kojoj kuvate testeninu. A što se recepta tiče, ne razumem šta je tu tajna ili novina, pa ceo svet ovako kuva testeninu. Ovo izgleda kao da vam neko objašnjava kako da u provrelu vodu stavite kesicu čaja od nane. Wow!
Podelite komentar