Ovakvu lenju pitu još niste probali: Ubedljivo najbrži recept, a ukus je pravo savršenstvo

   ≫ 

Komentari

  • 27. septembar 2020 | 04:26

    Danijela Vučić

    Nisam nikad dinstala jabuke! Dovoljno ih je samo naribati, pošećeriti po potrebi, te dodati cimet i dobro izmiješati, te rasporediti po kori. I ne treba papir za pečenje, već se samo namasti protvan ili tepsija

    24
    15

    Podelite komentar

    • 27. septembar 2020 | 14:29

      Dija

      @Danijela Vučić

      Jabuke secer i vanil.secer se malo proprze. Ne dinstaju,posto se u lenju pitu ne stavlja griz,

      3
      2

      Podelite komentar

  • 27. septembar 2020 | 00:05

    Frank

    Najbolje Lenja pita za mene. Jos kad se dodaju mleveni orasi sa jabuka I na kad je pecena posipe se odozgo sa malo vanilinog secera....I jos be ukusnija sledeceg dana, ako ostane...

    14
    8

    Podelite komentar

  • 27. septembar 2020 | 13:47

    pokusajte ovako

    250g margarina/putera 300g brasna 180g secera 3jaja jabuke ne treba vam nista vise. napravite testo od brasna,secera,3 zumanca i margarina. ostavite sat vremena u frizider. jabuke narendajte i pomesajte sa belancima koje ste prethodno penasto umutili. podmazite pleh, podelite testo na dve polovine, jedna gore druga gore, u sredini jabuke. 175 stepeni ventilator, sat vremena i gotovo!

    18
    22

    Podelite komentar

    • 28. septembar 2020 | 09:49

      Silvija

      @pokusajte ovako

      Hvala gospodjo,danas ga pravim,

      1
      1

      Podelite komentar

    • 28. septembar 2020 | 11:01

      GagaJo

      @pokusajte ovako

      Prašak za pecivo?

      2
      0

      Podelite komentar

    • 29. septembar 2020 | 07:07

      Aница Рајчић

      @pokusajte ovako

      Здравија је маст,него маргарин .А може и путер.

      5
      1

      Podelite komentar

  • 29. septembar 2020 | 04:58

    Mihailović

    Najbrže je: kupiš kore za pite, u koru izrendaš veću jabuku,dodaš cimeta,može malo orasa iseckanih i grožđica,smotaš u tepsiju i tako tri puta...za sve potrebno 10 minuta, i stavi u rernu na180°C da se peče oko 30 minuta,vidi se po boji... u tepsiju prethodno staviš papir za pečenje,ne treba šećer ni ulje ili mast...slatka od jabuka i zdravija

    7
    15

    Podelite komentar

    • 29. septembar 2020 | 13:46

      Milka Barisic

      @Mihailović

      vas recept je savrsen i jednostavan hvala vam jer jako volim ovaj kolac

      2
      1

      Podelite komentar

    • 8. oktobar 2020 | 11:09

      D Mihailović

      @Mihailović

      Moze i tako ali bez cimeta

      2
      1

      Podelite komentar

  • 26. septembar 2020 | 16:53

    Psihopata

    Najgori kolac koji sam ikada jeo

    3
    62

    Podelite komentar

    • 26. septembar 2020 | 18:39

      Sasa

      @Psihopata

      Ime ti samo kaže

      34
      0

      Podelite komentar

    • 27. septembar 2020 | 22:20

      Manja

      @Psihopata

      Verovatno I nisi😂😂😂

      4
      0

      Podelite komentar