Kako da spremite najukusnije slavsko žito: Po ovom starinskom receptu pravile su ga naše bake

Ništa lakše i ništa lepše!

Komentari

  • Nens

    24. decembar 2020. | 22:44

    Sve tako i jos dodam rendani muskatov orascic

    Podelite komentar

  • Grozdic

    17. decembar 2020. | 22:58

    Dodati malo cimeta,karanfilica i suvog grozdja

    Podelite komentar

  • Poslasticar

    17. decembar 2020. | 21:46

    Dodati obavezno zacin kardamon I malo meda

    Podelite komentar

  • voja

    17. decembar 2020. | 21:30

    nema žita bez oraščića sve ostalo je improvizacija

    Podelite komentar

  • baba smilja iz darosave

    17. decembar 2020. | 18:24

    orascic narendati malo isto tako i koru od limuna

    Podelite komentar

  • Haos

    17. decembar 2020. | 18:21

    Ja pomislih,sad nesto stvarno drukacije i bolje,kad ono rupa na saksiji odavno izmisljena.

    Podelite komentar