Od ovog pica rolata poći će vam voda na usta: Pravi se brzo, nije skup, a o ukusu da vam ne pričamo!
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
ZVEZDA
Mozete i ovako: jedna kora na sto, premazati je kecapom, na nju druga kora, premazati pavlakom i posuti redndni kačkavalj. Zatim na to trecu koru a po njoj rendanu šunku ili salamu, pa na to cetvrtu koru a nju premazati umucenim jajetom. Saviti u rolat i redjati u pleh sa pek papirom. Tako dok imate kore i sastojke. Dobicete crvene rolate, premazite ih pavlakom i pecite. Moze i origano negde izmedju kora, ko voli. PROBAJTE! Lako i prelepo, lepo i kad se ohladi. 👌
Podelite komentar