≫ 

Musaka od krompira i pirinča: Jednostavan recept za posni ručak

 ≫ 

U danima posta, musaka od krompira može biti kompletan ručak, ali je i idealan prilog uz meso

Komentari

  • BralE

    10. april 2021. | 13:59

    I kad se onda sav taj luk ukuva, mora biti odvratno! Kuvan luk je nešto najodvratnike za jesti!

    Podelite komentar

    • 10. april 2021. | 17:29

      Djole

      @BralE

      Kuvan i uprzen luk je jedan od osnovnih kako vi Croatani kazete umaka. Nemoj samo da lupas, probaj.

      Podelite komentar

  • dejan

    10. april 2021. | 11:07

    splacine.

    Podelite komentar

    • 10. april 2021. | 14:03

      Dj

      @dejan

      Klinac citaj neku knjigu, ostavi kuvanje odraslim ljudima. Osim toga za decu je zabranjen pristup grejnim telima, poput ringle, rerne, bojlera i td.

      Podelite komentar

  • Ja

    10. april 2021. | 11:04

    Моја мама то зове "пекарски кромпир".

    Podelite komentar

  • Pa '63

    10. april 2021. | 10:20

    Treba preliti vodom, malo iznad povrsine (dosipati jos ako treba) da bude socno. Lepo je kada se gore sloze reznji slanine, kada nije posni rucak. Prijatno!

    Podelite komentar