Recepti Komentari na "Originalni recept za sarajevski somun: Bez njega su ćevapi nezamislivi" - Ona.rs Originalni recept za sarajevski somun: Bez njega su ćevapi nezamislivi Olivera Milivojčević 13/05/21 | 14:59 ‹ Pročitajte ceo tekst
Čika Pera
Da,ko nema jaču peć,dodatno da podloži u rerni malo drva sa dodatkom ćumura …💪😎💪
Podelite komentar
Caca
Ee tuge i zalosti,svadjaju se zbog obicnog somuna
Podelite komentar
Crni
Zato se peku u furuni, prvo prase ili jagnje, pa lepinje a cevapi vec gotovi.....
Podelite komentar
Nenad Banja Luka
Sarajevski somun je poseban.Toliko je ukusan da se može jesti i bez ćevapa. Inače peče se vjerovali ili ne samo 1 minut,naravno u pravim pekarama.
Podelite komentar
mira
Sigurno dobar recept , isproban od smjese napravim 8 lepina , na tepsiju može stati ili 3 ako je tepsija veća
Podelite komentar
Vuk
Hahahaha, koje nebuloze?!?!?!
Podelite komentar
Ljubiša
Ma idi-begaj, da nisu i sarajevski ćevapi bolji od leskovačkih?
Podelite komentar
Gole
@Ljubiša
Jesu. Tacka.
Podelite komentar
Vaske
Jedini pravi somun(lepinja) je Banjalučka sve ostalo kopija.
Podelite komentar
Ene
@Vaske
A mi drugi šta jedemo ćuti i uči mnogo mi ti u banja luci znaš šta je lepeinja
Podelite komentar
Nenad
Ne trudite se uzalud..za somun je potrebna temperatura koju kucna rerna ne moze postignuti.
Podelite komentar
Cika Velja
@Nenad
Upravo tako...a korom bez imalo sredine nisam odusevljen!!!
Podelite komentar
Kuharica
@Nenad
Ti znaš pa da neću peć na drva ili sač u stan
Podelite komentar
Pekar
@Nenad
Isto kao i za picu, treba je peći kratko oko 4 minuta na 330stepeni a to kućni šporeti ne mogu da postignu.
Podelite komentar