≫ 

Recept za brzu pitu sa mesom bez kora: Pravi se za 10 minuta, a ukus je neodoljiv

 ≫ 

Toliko sočna da se topi u ustima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Svetlana

    04. jul 2021 | 11:30

    Pita je dobra samo ima nekih nedostataka u receptu. Mleveno meso( po želji) se proprži na luku, ako se ne proprži stvoriće se komadi, bolje je umesto jogurta i mleka dodati samo jogurt.

    Podelite komentar

  • ?

    04. jul 2021 | 11:00

    Kog mesa

    Podelite komentar

  • Mili

    04. jul 2021 | 10:47

    Prethodno se uprži crni luk i meso,ili ne??

    Podelite komentar