Doručak gotov za 10 minuta: Recept za pituljice sa sirom koje će vas oduševiti
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Hm
Da, odlicno je za holesterol! Pogotovo za one koji jos zive u "znanju" da se tako zuza holesterol! Nasi su ziveli sa takvom hranom a za holesterol smo culi sa modernom medicinom. Zaboravlja se da i najobicnijem mleku, hlebu, jogurtu.............imamo aditive, jaja su nazuzana hormonima, kao i meso.. Ali, ubija narod bas przena pituljica!!! Sramno neznanje. Elem, jos je lakse celu koru samo bucnuti u pomesanu smesu (jaja, mrvljeni sir i jogurt) pa samo zguzvati i proprziti obe strane na ulju ili sta god vec koristite za przenje i blago posolite ako treba. Stavite na ubrus da upije visak masnoce i zderite 😁
Jelena
Super za holesterol