![Kajgana, omlet, doručak, jaja Kajgana, omlet, doručak, jaja](https://xdn.tf.rs/2021/07/30/kajgana-omlet-dorucak-jaja-460x0.jpg)
Ne postoji mnogo namirnica koje su toliko često u upotrebi kao jaja. Ovo je većini ljudi omiljeni doručak jer su mogućnosti za pripremu neograničene.
Mnogi obožavaju omlet bez ičega, sa šunkom, slaninom ili sirom, a ovaj je obogaćen i pravom letnjom namirnicom - paradajzom.
Paradajz će jajima dati poseban ukus, a uz dodatak šunke i sira biće pravi užitak.
Pravi se brzo i lako, a dugo drži sitost.
Sastojci:
- 3 jaja
- 1 paradajz
- 50 gr mladog sira
- 50 gr šunke
- so, biber
- začini po ukusu
Priprema:
U posudi umitite jaja, pa dodajte so, biber i začine po ukusu.
Paradajz isecite na tanje kolutove, pa ih kratko propržite na malo ulja, par minuta sa jedne i par minuta sa druge strane.
Sir i šunku isecite na sitne kocke, pa dodajte u jaja i sve prelijte preko paradajza.
Ostaviti da se jaja lagano zapeku sa jedne strane. Pomoću špatule okrenute omlet na drugu stranu, preklopite ga na pola, tako da paradajz bude unutar omleta, pa servirajte.
Prijatno!
Video: Probajte spljoštene hrskave krompiriće iz rerne i zaljubite se!
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Hiljadu lepih čajnika
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.