Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Sale
Čovek očigledno misli da je Srbija samo Beograd. Najbolje kafane u Srbiji nisu u Beogradu, a ni najbolja kuhinja. Trebao je da obiđe Zapadnu Srbiju, a da ne pričam o Južnoj Srbiji (Niš, Leskovac, Vranje.... Beograd je uvek bio dno što se tiče kafana. Ipak i takav za strance je Beograd što se tiče kulinarstva odličan..
Podelite komentar
Nada
greska u prevodu, Karadjordjeva snicla NIJE kotlet nego snicla. Cevapi nisu loptice, nego asociraju na male kobasice. Mozda su mislili na fasirane snicle. Uglavnom da se zna, sta je Srpska kuhinje. U svakom slucaju Hvala na poseti i na lepoj reportazi. Thank you Dzejms.
Podelite komentar
Aca
Ti preci iz Azije, mozda misli na slovene koji su dosli odande ili na turce pod kojima smo bili 500 godina pa pali pod njihov uticaj
Podelite komentar