I od jaja može da se napravi pravi specijalitet: Ovo je recept koji ćete obožavati
Donosimo vam neobičan recept za kajganu i sigurni smo da ništa slično do sada niste ni videli, ni probali. Slobodno možemo reći da je u pitanju pravi specijalitet, a evo kako se pravi.
Jaja umutite kao za kajganu, pa ih sipajte u tiganj.
Pržite ih na tihoj vatri uz neprestano mešanje.
Kada se ispeku, preko njih sipajte kečap.
Potom spojite ivice, a onda kajganu okrenite i zapecite drugu stranu.
Poenta je u tome da kajgana bude zatvorena sa svih strana, jer pravi trik nastupa tek kada kajaganu presečete po sredini.
O čemu je reč, pogledajte u videu na početku teksta.
Prijatno!
Video: Trikovi za lenje: Ubacila je jaja u mikrotalasnu i dobila fenomenalan doručak
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Branko Babić, kralj obrva, organizovao svinjokolj u svom selu
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.