• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na ovoj planeti, ti biraš

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na našem tržištu od nedavno je prisutna nova linija proizvoda, koja se razlikuje od ostalih jer je napravljena isključivo od biljaka

  • 0
Foto: Promo

Već dugo ste u potrazi za zdravom ishranom koja ne podrazumeva brojanje kalorija, striktna pravila i manjak ukusa? Pored toga, niste veliki fan namirnica životinjskog porekla? Sa novim brendom imate rešenje.

Planet of Plants, sa oznakom "100% Plant Based" jedini je brend koji svoje proizvode pravi isključivo na bazi biljaka. U sebi ne sadrži tragove soje i glutena i pogodan je za sve one koji žele da se zdravije hrane ili poste, za vegane i vegetarijance, ali i za one koji ne isključuju meso iz ishrane.

Foto: Promo

Fleksitarijanstvo je novi način ishrane koji svoju popularnost širom sveta gradi velikom brzinom. Iako je duži vremenski period sa nama, tek je nedavno dobio naziv po kojem je prepoznatljiv, a koji je nastao kombinacijom reči fleksibilno i vegetarijanstvo. Ovaj vid ishrane ne isključuje nijednu grupu namirnica već teži ka tome da fleksibilno i bez opterećenja smanji udeo hrane životinjskog porekla.

Kupovinom ovih namirnica, posećuješ "Planetu Ukusa" gde se navike menjaju, ukus ostaje a prilika da budeš ono što jesi, pruža. Salama od proteina suncokreta je idealna uz tvoj omiljeni sendvič koji deliš sa voljenom osobom, burger od proteina graška i majonezni sos sa đumbirom savršen je izbor u društvu prijatelja ili kokosova mast za pečenje i kuvanje koja će tvoj ručak oplemeniti aromom kojoj nećeš odoleti.

Foto: Promo

Ako si osoba koja može da zamisli dan bez mesa, fleksibilan si i ne želiš drastičnu promenu ishrane, ova linija proizvoda je tu da ti dokaže da idealan obrok nije daleko - sa Planet of Plants imaš izbor.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti