≫ 

Originalni recept za starinske buhtle: Slatko pecivo sa džemom u kome ćete uživati

 ≫ 

Na ovo dizano testo mirisala je i kuhinja naših baka

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • PiXi

    23. novembar 2021 | 09:54

    Redovan kolac kod nas u kuci. Majka je nasledila baku u kuvanju i pravljenju domacih kolaca. S obzirom da smo iz Zap.Slavonije, slatki specijaliteti su nezaobilazan deo nase ishrane. Neke stvari znam i sam da spremam, a neke ce morati supruga da nauci jer ima vise osecaja za to, kako nasa deca ne bi bila poslednja generacija koja jede slatke poslastice iz bakine kuhinje. Baka se uvek pamti po tome.

    Podelite komentar