Posna sarma po receptu naših baka: Lepša i ukusnija od one sa mesom
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Stanica
Veoma rado spremam posne sarme. Moja mama ih je tako isto spremala i mi smo tradiciju nastavili. Moja deca već odrasli ljudi uvek se raduju kad spremam posnu sarmu. Moram da kažem isto da se u mojom porodici izuzetno malo mespo ne zbog nemaštine nego je to bio naš izbor.
Podelite komentar
Suzana Kljucaric
Posna sarma???? Ajde molim te ne izmišljaj. Pa nismo vegetarijanci. Zna se šta je sarma i s čim se sprema. Šunka, slanina, rebra.
Podelite komentar
D. M.
Aha, ma važi, lepša!
Podelite komentar