U novoj sezoni "Mojih Top 5" sa Katy The Cook imaćete priliku da bliže upoznate život kuvara. Neki od njih su kuvali za najveće državnike svih vremena, drugi doveli u Srbiju neki novi pravac gastronomije ili kroz borbu za očuvanje životne sredine napravili gastro delikates Dunava. Svi imaju jednu zajedničku crtu - neizmernu ljubav prema kuvanju.
Znate li da je Dunavsko dno puno ukusnih američkih rakova, koji su van tanjira obične štetočine?
Kuvar i borac za očuvanje ekosistema Dunava, Nenad Pešut, ugostio nas je na reci i spremio nam ovaj delikates koji je u rangu sa kvarnerskim škampima, što potvrđuju svi uživaoci mediteranske kuhinje koji su ih probali.
Kako se Nenad svakodnevno bori da sačuva riblju mlađ od ove pošasti i uvrsti invanzivnu vrstu rakova u gastro ponudu Srbije, ali i još mnogo toga što se tiče svih nas, obožavaoca reka, pogledajte iznad teksta.
Serijal "Mojih Top 5 kuvara" pratite od 21. novembra, svake nedelje u 19 sati, samo na Telegraf TV-u.
Video: Jagnjeće i praseće pečenje bez kostiju od kojih će vam krenuti voda na usta
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: ONA SLAVI Dan za ljubav, emocije i žene koje nas inspirišu
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.