• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Recept za grilovane sendviče iz tiganja: Jedan sastojak im daje poseban ukus

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slasni i ukusni

  • 0
tost sendvič Foto: Shutterstock

Topli sendviči su mnogima omiljeni doručak jer se brzo spremaju, mogućnosti su neograničene i nije potrebno da isprljate nijedan sud.

Većina u svom domaćinstvu poseduje aparat za sendviče, ali to nije pravilo. U tom slučaju na scenu stupa tiganj, a sendviči pripremljeni u njemu posebno su slasni zbog jednog trika.

Jednostavno dodavanje male količine putera od običnog sendivča će napraviti potpuno novu dimenziju ukusa.

Sastojci: 

  • 8 parčeta tost hleba
  • 8 listova šunke 
  • 8 listova kačkavalja
  • nekoliko kiselih krastavčića
  • 20 gr putera
  • 2 kašike kisele pavlake

Priprema: 

Na svako parče hleba stavite malo pavlake, a onda dodajte po dva lista šunke, dva lista kačkavalja i seckane kisele krastavčiće, pa preklopite drugim parčetom hleba.

Suvi tiganj zagrejte na srednjoj temperaturi, pa tostirajte tople sendviče po par minuta sa svake strane, dok se kačkavalj ne istopi.

Pred kraj grilovanja dodajte komadić putera u tiganj i izgrilujte sendvič po par sekundi sa svake strane.

Sendviče poslužite tople.

Prijatno!

Video: Potreban je samo minut za preukusan početak dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti