≫ 

Recept za ukusne pogačice sa sirom: Kada ih jednom probate, stalno ćete ih praviti

 ≫ 

Jednostavno neodoljive

Komentari

  • Hasiba

    30. april 2022. | 17:53

    Pitanje ,dali se stavlja vise slojeva tijesta jedno na drugo ,kad se isjece ?

    Podelite komentar

    • 1. maj 2022. | 08:55

      Biljka

      @Hasiba

      Ni ja ovo ne razumem oko poklapanja.

      Podelite komentar

    • 2. maj 2022. | 14:51

      LA

      @Hasiba

      Ne opterecujte se, pravim ovo "sto godina". Pomesajte iste kolicine sira, brasna i maslaca ili margarina, rasklagijajte, isecite, ispecite...odlicne su.

      Podelite komentar

    • 5. maj 2022. | 11:56

      Dusica

      @Hasiba

      Ja stavim istu kolicinu svega, kao sto neko rece(brasno, puter, sit sitni), s tim sto pored praska za pecivo i soli, dodam i jedno jaje. Jako je vqzno dq bude u frizderu, bolje se rqzvijaju i rastu bolje. Onfa razvaljam na pravougaonik, pa posepem kackavaljem. Preklopim na pola. Malo istanjim(ako mogu), pa opet kackavalj, preklopim. Tako tri puta. Dobijes malo deblju kocku na kraju. Opet malo razvaljas, ali nikako pretanko, em ce ti se ti sve to vec probiti onda(ti slojevi kackavalja), em budu lepse kad su deblje. Premazes zumancetom i mlekom. Ne stavjjam sir od gore, da ne izgori prebrzo. Peces kako znas i umes :) Budu savrsene, listaju se kao knjiga.

      Podelite komentar

  • LaraCroft

    30. april 2022. | 12:40

    Odličan recept.

    Podelite komentar