Brz recept za čokoladnu fantaziju: Tost-rolnice sa kremom
Jedan od namaza koji je neizostavan kad su palačinke u pitanju, ali i neki kolači i torte jeste krem. Ali da li ste nekada pomislili da kremom premažete tost-hleb, urolate ga i ispržite?
Verujte, ukus je izvanredan.
Sastojci:
- pakovanje tost-hleba
- tegla krema
- 2 jajeta
- pola šolje mleka
- šećer
- cimet
- puter za prženje
Priprema:
Isecite korice tosta i pokušajte oklagijom da istanjite sredinu, stavite krem, razmažite po tostu i urolajte.
Pomešajte šećer i cimet, a jaja umutite i dodajte mleko.
Urolan tost umočite u jaja, pa u mešavinu šećera i cimeta, te pržite na puteru u tiganju.
Imaćete spremnu poslasticu za doručak ili večeru.
Video: Šta sve možete da uradite sa testom za palačinke
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Branko Babić, kralj obrva, organizovao svinjokolj u svom selu
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.