Napravite sami domaći parizer kod kuće: 100% bolja varijanta od kupovne, ovako znate šta jedete
Recept za domaći parizer pravljen od prirodnih stastojaka u kućnoj varijanti je postao prilično viralan poslednjih dana na društvenim mrežana. To mnogo i ne čudi, jer ne samo da je odličnog ukusa, već i ljubitelji suhomesnatih proizvoda često nisu sigurni šta sve jedu kada kupe gotovu prerađevinu, a zahvaljujući ovom viralnom receptu za domaći parizer, svaka sumnja može da se odagna.
I influenserka Sandra Ceraić na Instagramu se pridružila trendu i podelila korake kako se pravi domać parizer, pitajući se i sama pita što ranije nije pravila ovu pileću salamu.
- Vrlo jednostavno, od sastojaka stavite povrće ( šargarepa, luk), pileće meso, začine i kuvate kao supu. Sa strane sok od kuvane cvekle (ko je ne voli i ne mora). Kuvano meso, povrće i sok od cvekle ide u blender, i sa strane dve kesice želatina rastopiti sa vodom u kojoj se kuvalo meso i staviti u blender. Staviti u flašu i sačekati da se skroz ohladi. Preostalu vodu iz šerpe iskoristiti za supu. Može se staviti i paprika, masline i drugo povrće koje volite. Doručak integralni sendvič sa domaćom salamom. Od suhomesnatog kupujem pileća prsa, ćureća prsa i goveđu pršutu - kratko je navela sve korake i sastojke u svom videu koji možete da pogledate ispod.
Javite nam kako vam se dopada.
(Ona.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Procurio tajni recept za "Buckovu" goveđu salatu: Probali smo pravu eksploziju ukusa
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Dada
2 kesice zelatina (40 g od prilike) na 300 ml supe. Ja sam greskom stavila samo jednu kesicu I umjesto parizera dobila pastetu. Odlican ukus. Prava pasteta.
Podelite komentar