Zanimalo je šta se krije u viršlama pa je parčence stavila pod mikroskop: Zgrozila se za ceo život!
Viršle, paštete i ostali oblici suhomesnatih proizvoda spadaju u one najukusnije, ali najgore po ljude! Proizvođači često kriju šta tačno stavljaju u njih, ali ono šta je sigurno i što se zna jesu iznutrice, žile, papci, salo...
Jedna od znatiželjnih korisnica društvenih mreža odlučila je da stavi parčence svog omiljenog proizvoda, viršle, pod mikroskop.
Šta je pronašla u svom omiljenom jelu, pogledajte u videu na početku teksta.
Video: Pod mikroskopom: Evo koliko je teško potpuno očistiti telefonske slušalice, ali imamo rešenje
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Natalija Avemaria, vlasnica, osnivačica i dizajnerka brenda Dress me in denim
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Brk
Pod mikroskopom ovako izgleda i najlepsa snicla a tek kako bi izgledao covek....
Podelite komentar
alal vera alal vera
to se neke negde tamo u inostranstvu nase su bolje od becke snicle
Podelite komentar
Sexo
Stavi prst pod mikroskop, blata oko nokta kao da nikada nisu ruke oprane.
Podelite komentar