Zanimalo je šta se krije u viršlama pa je parčence stavila pod mikroskop: Zgrozila se za ceo život!

 ≫ 
  • 3

Viršle, paštete i ostali oblici suhomesnatih proizvoda spadaju u one najukusnije, ali najgore po ljude! Proizvođači često kriju šta tačno stavljaju u njih, ali ono šta je sigurno i što se zna jesu iznutrice, žile, papci, salo...

Jedna od znatiželjnih korisnica društvenih mreža odlučila je da stavi parčence svog omiljenog proizvoda, viršle, pod mikroskop.

Šta je pronašla u svom omiljenom jelu, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Pod mikroskopom: Evo koliko je teško potpuno očistiti telefonske slušalice, ali imamo rešenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona ne ćuti: Emilija Stanojević je trpela strašno nasilje od muža, sve dok ga ćerka nije prijavila

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Brk

    22. decembar 2020. | 18:09

    Pod mikroskopom ovako izgleda i najlepsa snicla a tek kako bi izgledao covek....

    Podelite komentar

  • alal vera alal vera

    22. decembar 2020. | 18:39

    to se neke negde tamo u inostranstvu nase su bolje od becke snicle

    Podelite komentar

  • Sexo

    22. decembar 2020. | 19:48

    Stavi prst pod mikroskop, blata oko nokta kao da nikada nisu ruke oprane.

    Podelite komentar