• 3
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimalo je šta se krije u viršlama pa je parčence stavila pod mikroskop: Zgrozila se za ceo život!

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle ovoga više nikada neće probati viršle

  • 3

Viršle, paštete i ostali oblici suhomesnatih proizvoda spadaju u one najukusnije, ali najgore po ljude! Proizvođači često kriju šta tačno stavljaju u njih, ali ono šta je sigurno i što se zna jesu iznutrice, žile, papci, salo...

Jedna od znatiželjnih korisnica društvenih mreža odlučila je da stavi parčence svog omiljenog proizvoda, viršle, pod mikroskop.

Šta je pronašla u svom omiljenom jelu, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Pod mikroskopom: Evo koliko je teško potpuno očistiti telefonske slušalice, ali imamo rešenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Brk

    22. decembar 2020. | 18:09

    Pod mikroskopom ovako izgleda i najlepsa snicla a tek kako bi izgledao covek....

    Podelite komentar

  • alal vera alal vera

    22. decembar 2020. | 18:39

    to se neke negde tamo u inostranstvu nase su bolje od becke snicle

    Podelite komentar

  • Sexo

    22. decembar 2020. | 19:48

    Stavi prst pod mikroskop, blata oko nokta kao da nikada nisu ruke oprane.

    Podelite komentar