Pasulj na italijanski način! Zaboravite tradicionalan recept spremanja, počastite svoja čula novitetom

N. K.
N. K.  

Komentari

  • Duda

    2. jun 2025. | 14:04

    A sto da zaboravim svoju kuhinjj i prihvatim tudje? Italijani ne prihvataju nista tudje pogotovo kad je rec o kuhinjj !

    Podelite komentar

  • Mila

    17. maj 2025. | 16:07

    Moja majka je kuvala ovakav pasulj, pa sad i ja. Ali, naravno, ne iz konzerve. Dovoljno je da se crveni pasulj, kao i bilo koji drugi, uveče ispere i potopi u mlaku vodu.

    Podelite komentar

    • 2. jun 2025. | 14:18

      Duda

      @Mila

      Mozda vam je majka Italijanka, Dalmatinka tako ste navikli probala sam to u Zagrebu, ukusno je ali to je varivo, nas corbast pasulj sa rebarcima i slaninom je nase autohtono jelo i svako tezi da sacuva od zaborava ono sto je njegovo i sto ga je odgajilo!

      Podelite komentar