Moja majka je kuvala ovakav pasulj, pa sad i ja. Ali, naravno, ne iz konzerve. Dovoljno je da se crveni pasulj, kao i bilo koji drugi, uveče ispere i potopi u mlaku vodu.
Mozda vam je majka Italijanka, Dalmatinka tako ste navikli probala sam to u Zagrebu, ukusno je ali to je varivo, nas corbast pasulj sa rebarcima i slaninom je nase autohtono jelo i svako tezi da sacuva od zaborava ono sto je njegovo i sto ga je odgajilo!
Duda
A sto da zaboravim svoju kuhinjj i prihvatim tudje? Italijani ne prihvataju nista tudje pogotovo kad je rec o kuhinjj !
Podelite komentar
Mila
Moja majka je kuvala ovakav pasulj, pa sad i ja. Ali, naravno, ne iz konzerve. Dovoljno je da se crveni pasulj, kao i bilo koji drugi, uveče ispere i potopi u mlaku vodu.
Podelite komentar
Duda
@Mila
Mozda vam je majka Italijanka, Dalmatinka tako ste navikli probala sam to u Zagrebu, ukusno je ali to je varivo, nas corbast pasulj sa rebarcima i slaninom je nase autohtono jelo i svako tezi da sacuva od zaborava ono sto je njegovo i sto ga je odgajilo!
Podelite komentar