Knjiga o istoriji beogradskih slatkiša oživela 100 godina star recept: Kalemegdan šnit, prava domaćinska torta

J. V.
J. V.  

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dušica Šuluburić

    07. oktobar 2025 | 13:32

    Divno..predano i toplo Iskrene čestitke!

    Podelite komentar

  • Lica

    03. oktobar 2025 | 09:10

    Pojava ove knjige je izuzetno vazna za istoriju gastronomije u Beogradu. Recept za Kalemegdan snit osvezava nasu slatku istoriju i pojavljuje se kao potpuno orginalni recept koji ce se sada praviti u Beogradu i sire.Hcala autoru ove uspesne knjige .

    Podelite komentar