MLEVENO MESO UBIJA: Evo čega sve ima u ćevapima i sarmi

Ne biste verovali koliko u mlevenom mesu, a samim tim i roštilju i kuvanim jelima, ima gnusnih stvari za koje nikad niste ni čuli...

Komentari

  • mimi

    2. septembar 2013. | 01:08

    Tekst je na mestu ako mene pitate, (nisam isla u detalje, mozda ima preterivanja, kod onih fekalija npr) ali mi je prosto uzasno kada citam komentare i vidim koliko su ljudi neobavesteni o tome sta jedu. Zalosno!

    Podelite komentar

    • 16. januar 2015. | 23:29

      bojan

      @mimi

      uzmite i sami proizvodite kao vase bake i deke ako vam ne valja sto je drugi napravio

      Podelite komentar

  • pedja

    6. mart 2013. | 13:05

    Vi ozbiljan sajt sa ovakvim i slicnim tekstovima!?Smesni ste!

    Podelite komentar

  • skawe

    6. mart 2013. | 12:13

    Iz principa odoh da jedem cevape :)

    Podelite komentar

  • русија

    6. mart 2013. | 01:31

    ајдете

    Podelite komentar

  • Branko

    5. mart 2013. | 21:47

    Bravo Aleksandre, ovaj Tekst je jos jedan od DS-ovih patki i plasenja Naroda. ovaj pametnjakovic nema pojma sta se i kako sprema i sta je sta a narocito ne sta je i kako se servira Tatar Biftek. Jadnicak je negde nesto cuo ili procitao pa ajd da plasi Narod. Pametnjakovicu tatar Biftek je sirovo govedje meso koje stoji 72 sata u ulju da bi omeksalo, scka se nozem na sitne parcice dodaje mu se 179 razlicitih zacina i trava i NEPECE SEPozdrav

    Podelite komentar

  • sima

    5. mart 2013. | 18:22

    Svako meso koje ide u prodaju prolazi i odredjenu kontrolu nemoze tek tako da se prodaje postoje sanitarci i veterinari koji to meso uzorkuju i dolaze ne najavljeni tako da kad izdaju potvrdu da je meso bakterioloski ispravno moze u prodaju svako moze da zatrazi na uvid deklaraciju o tom proizvodu bio to cevap ili mleveno meso

    Podelite komentar

  • bojan

    5. mart 2013. | 18:22

    nemogu da verujem kakve gluposti jos nece napisati a veze nemaju kako se pravi i pece rostilj meso

    Podelite komentar

  • Dartzndolls

    5. mart 2013. | 16:44

    Sve domace :)

    Podelite komentar

  • NOLE

    5. mart 2013. | 16:32

    Ljudi su potpuno u pravu sto su izbacili ovu vest VERUJTE...ZNAM IZ LICNOG ISKUSTVA...a sanitarni inspektori to znaju jos bolje pa to izuzetno koriste za kaznjavanje kafana.....i drugih objekata za pruzanje usluga hrane....Najbolje je sam samleti meso NEMA BOLJE VERUJTE...... A TATAR BIFTEK JE NESTO SASVIM DRUGO .....

    Podelite komentar

  • Račić

    5. mart 2013. | 15:52

    izgleda da je najzdravija varijanta da pocrkamo od gladi..

    Podelite komentar

  • четник

    5. mart 2013. | 15:29

    зато АМЕРИЧКИ МЕК ЈЕБЕ КЕВЕ и здравији је од сарме ајде марш!

    Podelite komentar

  • Bora

    5. mart 2013. | 15:26

    I pride nije tartar nego tatar ako se ne varam.... Gluposti teske...

    Podelite komentar

  • pedja

    5. mart 2013. | 15:25

    Sutra cete napisati da nije zdravo hleba da se jede,bplje vam je da pisete o vestacki uzgajanim virusima sto ubijaju a ne ovo.A rostilj i sarme mi ne dirajte.pozz

    Podelite komentar

  • sava

    5. mart 2013. | 15:23

    Nije ,,Tartar biftek,, nego Tatar Bifte i on se ne pece nego se konzumira sirov.

    Podelite komentar

  • ljilja

    5. mart 2013. | 15:04

    ovo je sve delimicno tacno,a pouzdano znam,da se meso kome je istekao rok,odledjeva melje i stavlja u prodaju,gledala svojim ocima....

    Podelite komentar

    • 2. septembar 2013. | 15:56

      Titan1385

      @ljilja

      Takodje video u lokalnoj mesari u mom mestu, mnogi proizvodi od delimicno cistog mesa kojima prolazi rok trajanja zavrzavaju kao novi proizvodi. Oni te stare bare, melju i ponovo prave neki drugi suhomesnati proizvod u srevu, ne bih da navodim koji su proizvodi da vam ne bi ogadio svo meso.

      Podelite komentar

  • Marko

    5. mart 2013. | 11:19

    Auuuu ljudi, pa sto pisete gluposti sada, ispadaju iznutrice pa se melju?! Ne melju se nego se bare za bele kobasice. Ako ne verujete idite malo na selo pa vidite kako se to radi. POzz

    Podelite komentar

  • Äleksandar Stefanovic

    5. mart 2013. | 11:04

    K'o pise ove gluposti?? Tartar biftek se ne pece uopste...

    Podelite komentar

  • Aleksandar

    5. mart 2013. | 11:02

    Ovo je pisao neko ko nema pojma o zivotu jer da zna kako se pravi tartar biftek znao bi da se on ne pece...

    Podelite komentar

  • vukašin

    5. mart 2013. | 09:40

    Nemojte da serete!

    Podelite komentar

  • zeljko

    5. mart 2013. | 09:37

    Jebote svaki dan nesto novo,pa sta cemo jesti????????

    Podelite komentar