OPREZ: Roštilji su prljaviji od WC šolje!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika bratislav
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • enrico

    12. februar 2015 | 15:21

    Ma sta oni znaju , mi prvo ugrejemo rostilj dobar sat vremena pa tek onda grilamo .

  • Ivan

    29. maj 2013 | 17:58

    Zbog njihove zdrave ishrane su toliko zgodni. Nek ostave nama ovaj odvratni rostilj

  • Djoka

    25. maj 2013 | 16:40

    Koja glupost! Na rostilj se bukvalno možete popišati ali kad jednom upalite vatru i pustite da resetka roštilja obgori i dostigne nekih 200-250°c tu više nikakvih bakterija nema.