Koja glupost! Na rostilj se bukvalno možete popišati ali kad jednom upalite vatru i pustite da resetka roštilja obgori i dostigne nekih 200-250°c tu više nikakvih bakterija nema.
ljudi pa zato prvo zapalimo vatru da bakterije izgore pa tek onda stavljamo hranu na roštilj ! ona je saznala da posle toliko meseci se na roštilu nakupi toliko bakterija pa nije ni čudno kad su gladne :D
enrico
Ma sta oni znaju , mi prvo ugrejemo rostilj dobar sat vremena pa tek onda grilamo .
Podelite komentar
Ivan
Zbog njihove zdrave ishrane su toliko zgodni. Nek ostave nama ovaj odvratni rostilj
Podelite komentar
Djoka
Koja glupost! Na rostilj se bukvalno možete popišati ali kad jednom upalite vatru i pustite da resetka roštilja obgori i dostigne nekih 200-250°c tu više nikakvih bakterija nema.
Podelite komentar
Milenko
Pa zato ste vi i tako bledi i kenkavi :) a mozda je ipak za vas samo popodnevni caj :) koliko ja znam to ovde samo bakice piju
Podelite komentar
Horhe Chivas Larusho
ljudi pa zato prvo zapalimo vatru da bakterije izgore pa tek onda stavljamo hranu na roštilj ! ona je saznala da posle toliko meseci se na roštilu nakupi toliko bakterija pa nije ni čudno kad su gladne :D
Podelite komentar
Rus
Pa ne sere se u rostilj
Podelite komentar
bratislav
zašto se britanci ne pohvale tim sto menjaju posteljinu jednom u 6 meseci ?
Podelite komentar