• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slanina s ukusom marihuane (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan američki mesar odlučio je da svoje svinje hrani indijskom konopljom. Na ovaj način uspelo mu je da dobije najkontroverzniji proizvod na tržištu - slaninu s marihuanom

  • 0

Svi obožavaju slaninu. Videli smo vodice za ispiranje usta i kondome s ukusom slanine, jedan lanac brze prehrane ponudio je sladoled sa karamelom i komadićima slanine, a sveopšte ludilo za ovim svinjskim specijalitetom rezultiralo je novim proizvodom koji, prema mnogima, predstavlja ostvarenje snova.

Vlasnik kompanije “BB Ranch Meats”, mesar Vilijam von Šnidau, u saradnji sa lokalnim uzgajivačem marihuane, odlučio je da počne da hrani svoje svinje pomenutom biljkom. Kao preduzetan čovek, shvatio je da će mu se ovo i te kako isplatiti, tako da je počeo da prodaje “dimljenu slaninu”, koja se dobija od “naduvane svinjetine”.

- Na ovaj način hranjene svinje na kraju daju mnogo sočnije i finije meso - kaže Von Šnidau, i otkriva da je popularnost tolika da su već sad iscrpeli sve zalihe.

Doduše, uživanje u toj slanini neće izazvati efekat kao da ste upravo popušili džoint, jer u mesu nema dovoljne količine THC-a koji bi na vas delovao opijajuće. Inače, uživanje u marihuani legalno je u saveznoj državi Vašington od prošle godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti