Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Dobro
pošto niste stručni za ovu temu, kao ni oni koji su pisali ovaj tekst evo vam odgovora, u crne čokolade ide najviše kakao praha tj. izmrvljennog kakao zrna. Mlečne ide manje kakaa a više mleka a u bele čokolade ide umesto kakao zrna, kakao maslac - ukratko nasjavršenija mast na svetu koja može 10 godina da stoji na sobnoj temperaturi bez da se oksiduje tj pokvari i koja ne utiče na povećanja triacilglicerola ili triglicerida kako se u narodu popularno zovu tj holesterola.
Anci
Odakle li ste izmislili ovu Milku??Ili Milka nema veze sa čokoladom.Odkako znam za belu čokoladu znam da se u mesto kakaa koristi mleko u prahu.A mleko u prahu sadrži više kalcijuma od običnog mleka.Tako da je u svakom slučaju zdravija bela čokolada od "braon".
Anci
Prvi put da čujem!Od kako znam za belu čokoladu znam da je zdravija od crne jer se pravi od mleka u prahu.A mleko u prahu sadrži više kalcijuma od običnog mleka,verovali ili ne!