CRNA STRANA BELE ČOKOLADE: Razmislite dva puta pre nego što uzmete kockicu!

Komentari

  • Dobro

    17. oktobar 2013. | 13:00

    pošto niste stručni za ovu temu, kao ni oni koji su pisali ovaj tekst evo vam odgovora, u crne čokolade ide najviše kakao praha tj. izmrvljennog kakao zrna. Mlečne ide manje kakaa a više mleka a u bele čokolade ide umesto kakao zrna, kakao maslac - ukratko nasjavršenija mast na svetu koja može 10 godina da stoji na sobnoj temperaturi bez da se oksiduje tj pokvari i koja ne utiče na povećanja triacilglicerola ili triglicerida kako se u narodu popularno zovu tj holesterola.

    Podelite komentar

    • 24. oktobar 2013. | 22:23

      Dusan

      @Dobro

      Nemate vise o cemu da pisete pa smisljate nesto novo xD

      Podelite komentar

  • Anci

    16. oktobar 2013. | 23:27

    Odakle li ste izmislili ovu Milku??Ili Milka nema veze sa čokoladom.Odkako znam za belu čokoladu znam da se u mesto kakaa koristi mleko u prahu.A mleko u prahu sadrži više kalcijuma od običnog mleka.Tako da je u svakom slučaju zdravija bela čokolada od "braon".

    Podelite komentar

  • Anci

    16. oktobar 2013. | 23:23

    Prvi put da čujem!Od kako znam za belu čokoladu znam da je zdravija od crne jer se pravi od mleka u prahu.A mleko u prahu sadrži više kalcijuma od običnog mleka,verovali ili ne!

    Podelite komentar

  • Ponovo slobodan

    16. oktobar 2013. | 18:38

    Ovo nesme moja žena da pročita.. ona se davi sa belu čokoladu.. Samo ti ručka srećo, saaaamo ručkaj ..

    Podelite komentar

  • JA

    16. oktobar 2013. | 18:34

    Boli me uvo...meni je lepsa od one braon :D

    Podelite komentar