Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Dobro
pošto niste stručni za ovu temu, kao ni oni koji su pisali ovaj tekst evo vam odgovora, u crne čokolade ide najviše kakao praha tj. izmrvljennog kakao zrna. Mlečne ide manje kakaa a više mleka a u bele čokolade ide umesto kakao zrna, kakao maslac - ukratko nasjavršenija mast na svetu koja može 10 godina da stoji na sobnoj temperaturi bez da se oksiduje tj pokvari i koja ne utiče na povećanja triacilglicerola ili triglicerida kako se u narodu popularno zovu tj holesterola.
Anci
Odakle li ste izmislili ovu Milku??Ili Milka nema veze sa čokoladom.Odkako znam za belu čokoladu znam da se u mesto kakaa koristi mleko u prahu.A mleko u prahu sadrži više kalcijuma od običnog mleka.Tako da je u svakom slučaju zdravija bela čokolada od "braon".
Anci
Prvi put da čujem!Od kako znam za belu čokoladu znam da je zdravija od crne jer se pravi od mleka u prahu.A mleko u prahu sadrži više kalcijuma od običnog mleka,verovali ili ne!