• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

NAOMI KEMPBEL: Post je najbolja dijeta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Britanska manekenka Naomi Kempbel (43) otkrila je tajnu svoje vitke linije i dobrog zdravlja

  • 2

Supermodel Naomi Kempbel veruje u moć posta. Tamnoputa lepotica smatra da bi svaka osoba na svetu koja želi zdrav i dug život trebalo da posti jednom nedeljno. U jednom intervjuu ona je otkrila da je donela nekoliko životnih odluka ne bi li što bolje regulisala svoju ishranu.

- Mislim da bi svako trebalo jednom nedeljno da posti. Danas konzumiramo toliko različitih namirnica, te je poželjno da s vremena na vreme pročistimo organizam. Verujem da takav način života može da obezbedi da dočekamo duboku starost – rekla je Naomi.

Foto-ilustracija: Manastir-Lepavina.org Foto-ilustracija: Manastir-Lepavina.org

Ona posti neposredno pred svaku reviju, a od letos se pridržava vrlo striktne dijete koja je bazirana na napicima od voća i povrća. Ipak, priznaje da ova pića ne pravi sama.

- Ne, i nikada mi nije palo na pamet da to uradim. Danas postoji toliko ketering kompanija koje u svojim ponudama imaju spektar zdravih obroka i napitaka – ispričala je.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

S obzirom na to da se njena majka Valeri borila s rakom dojke, zanosna Britanka danas jede i pije isključivo probranu hranu. Manekenku su teški životni momenti, kada su joj bliski ljudi bolovali od opakih bolesti, učinili svesnijom kada je u pitanju zdrava ishrana.

- Trudim se da sve što jedem konzumiram probrano i umereno. Ne pijem alkohol i prestala sam da jedem svinjetinu i piletinu. Kada imate u porodici nekoga ko je bolovao od raka, više obraćate pažnju na to šta unosite u svoje telo – otkrila je Naomi.

(Telegraf.rs / Elle)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Tutor

    6. novembar 2013. | 12:09

    Sad je moda religija.

    Podelite komentar

  • kolja

    9. novembar 2013. | 17:19

    Gkedao sam intervju njen,presla je na Islam pre dve godine,zato I posti,inace u nasem postu se jede,to znaju svi... ako si srecna I ja sam

    Podelite komentar