• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

DANI HVARSKE KUHINJE: Poznati uživali u specijalitetima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Toplinu Hvara doneo je gostujući restoran "Kod kapetana sa Hvara" na čelu sa Juricom Tomičićem, koji je svojim specijalitetima osvojio čula prisutnih

  • 0

U restoranu "Šaran" otvoreni su 10 put za redom "Dani hvarske kuhinje". Saradnja ova dva restorana koja datira od 2004.god u restoranu "Saradnji", sinoć je proslavila i svoj jubilej deset godina održavanja Dana hvarske kuhinje.

Toplinu Hvara doneo je gostujući restoran "Kod kapetana sa Hvara" na čelu sa Juricom Tomičićem, koji je svojim specijalitetima plenio srca prisutnih, a za rođendansku atmosferu bili su zaduženi hvarska klapa i Neno Belan.

Frontmeni svojih restorana Jasmina Vekić i Jurica Tomčić emotivno su razmenjivali sećanja na predhodne godine rada i druženja.

Foto: Promo Foto: Promo

Na trpezi su se našli specijaliteti poput tartar od tune,slani inćuni na rukoli i paradajizu, dalmatinski sirevi, rižoto sa gamborima.

Među zvanicama našli su se: Mima Karadžić, Nikola Rađen, Ana Kokić, Kornelije Kovač, Srđan Dragojević, Irena Grahovac, Isidora Bjelica, Nebojsa Pajkić, Marijana Matthaus, Tanja Bošković, Jelica Sretenović, Gorica Popović, Srđan Šaper, Mirjana Bobić Mojsilović, Suzana Mančić, Neven Bošković i, mnogi drugi koji su uživali uz dalmatinske note do ranih jutarnjih časova.

Hvarski dani u restoranu Šaran trajaće do 27. januara do 3. marta 2014. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti