Crveno meso je loše za erekciju!

I dok neki afrodizijaci garantuju vruće noći u krevetu, neke namirnice iz svakodnevne ishrane treba izbegavati u širokom luku

  • 0

Pogrešna ishrana može ubiti libido jer ne samo što uzrokuje pospanost, nego snižava nivo testosterona i povećava proizvodnju nekvalitetne sperme.

Popio je 35 TABLETA VIJAGRE, a onda mu se dogodilo nešto zbog čega će ŽALITI ČITAVOG ŽIVOTA!

I dok neki afrodizijaci garantuju vruće noći u krevetu, neke namirnice iz svakodnevne ishrane treba izbegavati u širokom luku.

Previše crvenog mesa bogatog hormonima kod muškaraca može stvoriti neravnotežu prirodnog nivoa hormona, zato će se on teško uzbuditi.

- Crveno meso jeste veliki izvor proteina i cinka koji pomaže u izgradnji mišića i rešavanju masnog tkiva, ali jedite manje količine i ne svakodnevno - kaže nutricionistica Frida Harju.

Ovo je KARTA SVETA s prosečnim dužinama PENISA! U kojoj zoni se vi nalazite? (INFOGRAFIKA)

I dok alkohol može biti odličan način da se rešite blokada, čašica previše može dovesti do problema s postizanjem orgazma.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


I soja smanjuje nivo testosterona u telu i broj spermatozoida, a to doprinosi smanjenom libidu. I nana je na popisu namirnica nepoželjnih za libido.

Od sada, Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izcvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA