• 0

Doji sina (5), a nekad i bebu svoje prijateljice: "To je najbolji način da se povežemo"

Dok je pojedinci optužuju za zlostavljanje i tvrde da sinu uskraćuje uobičajenu hranu, mlada mama to demantuje i najavljuje da će dojiti dečaka dokle god on to bude želeo

  • 0

Loren Mekleod (29), mama dvoje dece izazvala je veliku buru u javnosti kad je priznala da i dalje doji svog petogodišnjeg sina Bouvija.

- Nikad nisam mislila da ću dojiti svoje dete u njegovoj dobi od pet godina, ali ja sam kao i svaka druga mama koja radi najbolje za svoju decu - kaže Loren i dodaje da to nije ništa čudno, te da će dojiti sina dokle god on to bude želeo.

Verovala je da će dečak prestati da žudi za njenom prirodnom hranom kad je napunio dve godine, jer su i ona i njen suprug u tom uzrastu prestali da uzimaju majčino mleko. Njihova ćerka Tigerlili koja ima dve godine takođe ne želi da se odrekne majčinog mleka.

Dečaka doji tri puta nedeljno pre spavanja, dok devojčica ima privilegiju da pije majčino mleko kad god poželi.

Zbog odluke da nastavi da doji petogodišnjeg sina Loren se suočila sa brojnim negativnim komentarima na društvenim mrežama. Ona smatra da takvi komentari potiču zbog manjka obrazovanja i ističe da u stvarnom životu pred njom nikada niko ništa ružno nije rekao na tu temu.

Na mrežama je neki nazivaju “odvratnom” i optužuju da zlostavlja sina jer mu ne daje normalnu, uobičajenu hranu. Ova mama tvrdi da to nije istina.

- Mislim da dojenjem radimo pravu stvar za nas. To je nešto što nas povezuje posle dugog dana - navodi Loren.

Ona, takođe, povremeno doji i bebu svoje prijateljice kad ode da pričuva devojčicu koja ne želi da pije mleko iz flašice. Priznaje da je pomalo čudo hraniti na taj način bebu koju nije donela na svet, ali da je srećna što može da pomogne svojoj prijateljici.

Video: Da li pivo može da podstakne proizvodnju majčinog mleka?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba