• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sofia obožava krevetić i u njemu se tokom noći sama zabavlja: Mama podelila korisne savete za navikavanje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona se brzo navikla na krevetić i u stanju je da se noću sama zabavlja kako bi se ponovo uspavala

  • 0
Beba, beba u kolevci Foto: Shutterstock

Kristen Biondi je na svom "TikTok" profilu objavljivala snimke svog psa Bele, ali samo jedan video njene bebe Sofie u kolevci je bio dovoljan da to postane njen glavni sadržaj. Njena šestomesečna beba izvodi razne vratolomije u svom krevetiću tokom noćnog spavanja i dnevnih dremki, a sve to beleži bejbi kamera koja detektuje svaki bebin pokret.

Kada je mama pogledala snimke sa kamere u isto vreme se oduševila i iznenadila onime što njena beba radi u dva sata ujutru umesto da mirno spava.

U prvom video-snimku zabeleženo je kako mazi krevet i igra se sa svojim stopalima. Već u sledećem vidimo kako pokušava da puzi, hvata nepostojeće stvari u vazduhu, izvodi improvizovane joga položaje, pokušava da "razgovara" sa zidom, oduševljava se svojim rukama i tako dalje.

Svi su se oduševili kako mami polazi za rukom da beba sve ovo radi i da ne plače tokom noći iako se probudila. Ona sama sebi pronalazi zanimaciju, a mama je u nekoliko video-snimaka otkrila kako je naučila Sofiu da zavoli svoj krevetić.

@babybiondis Anyone else have the short-nap-saddies? #teamnosleep #babytok #momtok #dadtok #babiesoftiktok #babies ♬ Elevator Music - Bohoman

- Ona ne spava baš najbolje i budi se dva puta noću kako bi jela. Međutim, ona voli svoju kolevku i uspeva da se sama uspava u toku noći. Svaka beba je drugačija i garantujem vam da radite sve kako treba. Ja nisam ni blizu eksperta, samo sam još jedna mama koja deli sa drugima ono što nama uspeva.

Prvi savet koji je dala tiče se nezavisnosti i ceo proces počinje van krevetića.

- Svaki put kada se igramo, dajemo joj deset minuta da igra sama sa sobom i mi za to vreme nismo u sobi (koristimo bejbi monitor). Kada je prebacim iz kolevke u krevetić, tokom dana, ostavim je tamo samu pet minuta i uzmem je pre nego što počne da plače.

Tokom dana se takođe mama i tata igraju sa njom dok je ona u krevecu, a mama kaže da je nikada ne spuštaju u krevetac dok plače. Uvek je spuštaju kada je već učvrstila san ili kada je baš pospana i raspoložena. Ako počne da plače maziće je po grudima ili po stomačiću da se smiri.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba