• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotografija koja je otkrila da je Blejk Lajvli rodila 4. dete? Glumica izgleda neverovatno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blejk Lajvli je najnovijom fotografijom na društvenim mrežama pokazala da nema više trudnički stomak

  • 0

Glumica Blejk Lajvli je poslednjom fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama izgleda poručila obožavaocima da se porodila.

Blejk i Rajan su jedan od najskladnijih poznatih parova na svetu, imaju tri ćerke i strogo čuvaju svoju privatnost, piše "Daily Mail".

Upravo jer drže svoj privatan život van očiju javnosti, mnogi su posumnjali da je glumica donela na svet svoje četvrto dete. Ona je sinoć objavila fotografiju na kojoj pozira u društvu supruga i njegove majke, a na slici se jasno vidi da nema trudnički stomak.

Kraj fotografije je napisala kako sa porodicom uživa u gledanju Super Boula, uz komentar da je bila zauzeta jer je spremala mnogo ukusnih jela.

Na slici Blejk nosi farmerke od tamnog teksasa i crnu majicu na bretele, dok je dugu plavu kosu pustila slobodno da pada.

Mnogi se pitaju kako je moguće da glumica izgleda ovako dobro neposredno nakon porođaja, a još veće iznenađenje je bilo što glumica nosi farmerke.

Blejk je imala širok osmeh na fotografiji, a obožavaocima je očigledno želela da pokaže kako više nema trudnički stomak.

Ipak, još uvek nema zvanične objave da se Blejk porodila niti je poznato da li je par dobio sina ili ćerku.

Blejk i Rajan imaju tri ćerke: Džejms (7), Ines (5) i Beti (2).

Izvor za "US Weekly" kazao je da se slavni par ovoga puta nadao dečaku, ali naravno, najvažnije im je da beba bude zdrava, bez obzira na to kog pola bude. Izvor je dodao da poznati par obožava ulogu roditelja i da jedva čekaju da prošire porodicu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba