• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena sa dve materice rodila dve bebe u dva dana: Kelsi je jedna u 50 miliona, u obe materice nosila po bebu

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kelsi je rodila jednu ćerku u utorak, drugu u sredu

  • 0

Kelsi Hačer (32) iz Alabame rođena je sa dve materice. U svakoj od materica nosila je po bebu, a porodila se dva puta u dva dana. Porođala se 20 sati.

Kesli Hačer  rodila je jednu ćerku u utorak, a drugu u sredu, saopšteno je iz Univerzitetske bolnice u Birmingemu, u američkoj saveznoj državi Alabami. Obljavljujući na društvenim mrežama dolazak na svet svoji "čudesnih beba", Hačer je pozdravila medicinski tim nazvavši ih "neverovatnim", preneo je BBC.

Majka i devojčice su sada kod kuće i moći će da uživaju u predstojećim praznicima.

Kelsi ima izuzetno retko stanje - uterus didelphys, u kojem osoba ima dve materice. Javlja se kod oko 0,3 odsto žena. Na svom profilu "doubleuhatchlings" redovno deli svakodnevne utiske o trudnoći.

- Prisutni sa kojima sam razgovarala su mi rekli da ne možemo ni da isključimo mogućnost da bi jedna beba mogla biti porođena danima ili nedeljama pre druge, s obzirom na okolnost - objasnila je i dodala:

- Znamo da je Bog dao ove neverovatne čudesne bebe i da je išao ispred nas u svim situacijama, tako da sam uverena da ćemo biti bezbedni i zbrinuti od sada do porođaja. Potpuno verujemo da će naš akušerski tim i bolnica pružiti najbolju negu za nas, čak i sa nedostatkom iskustva - govorila je pre porođaja.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ne veruju joj da je u 7. mesecu: Kad joj vidite stomak ne biste pomislili da je trudna uopšte

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba