• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Influenserka Angel Tatjana donela na svet drugog sina: Fotografijama sa malim Arsenijem raznežila pratioce

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stigao je drugi mezimac!

  • 0

Influenserka Tatjana Bašević, poznatija kao Angel Tatjana, na svom "Instagram" nalogu podelila je najradosnije vesti - postala je mama po drugi put.

Influenserka je u oktobru sa svojom publikom na mrežama podelila da će postati mama ponovo i to snimkom sa otkrivanja pola bebe. Na svet je 3. februara došao dečak Arsenije.

- Ja sam vam stigao, drugari! Zovem se Arsenije i ova žena se mnogooooo zaljubila u moje četiri kile slatkoće koje su stigle na ovaj svet 03.02.2024. Beskrajno smo zahvalni i srećni i jedva čekamo da podelimo sa vama sve utiske - napisala je ona ispod nekolicine fotografija sa novorođančetom.

Influenserka i njen partner već imaju jednog sina Vasilija, a tokom poslednjih nekoliko meseci Tatjana nije krila oduševljenje cele porodice povodom prinove, pišući i o uzbuđenju prvog mezimca zbog činjenice da će biti stariji bata.

Tatjana je po prvi put ostala trudna 2021. i posle nekoliko meseci je pratiocima otkrila da je imala spontani pobačaj i javno progovorila na ovu temu, a potom i pružila podršku svim ženama koje su prošle kroz sličnu situaciju.

Čestitamo!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tata - partner u dojenju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba