• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Već 6 meseci je trudna, a stomaku ni traga: "Osetila sam da se nešto pomera i odmah uradila test"

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije bilo nikakvih naznaka, a sada jedva čeka da svom sinu rodi brata

  • 0

Mlada mama je Lili Somerton donela je neočekivanu vest svojoj porodici, kada je saznala da je već šest meseci trudna.

Naime, Lili je saznala za svoju trudnoću tek kada je osetila da se "nešto pomera u njenom stomaku". Nije imala nikakve veće izbočine, a kako je navela, njena menstruacija je tekla regularno.

Ova 21-godišnjakinja je u aprilu ove godine osetila pomeranje u stomaku koje je prepoznala iz prethodne trudnoće. Za svaki slučaj, odradila je test da bi se uverila da je u pitanju trudnoća i nakon što je bio pozitivan, odmah je otišla na skeniranju. Tada su joj otkrili da je već zašla u 24. nedelju.

Lekari su joj objasnili da je u pitanju "zagonetna" ili "neprimetna trudnoća" - kada se ni po čemu, osim lekarskih pregleda, ne može zaključiti da je u pitanju drugo stanje.

Ipak, rekli su joj i da se trudnoća neće razviti do kraja, ali da je njen dečak, koji se očekuje u julu 2024. godine - zdrav.

Ponavljajući iznenađujući trenutak kada je prvi put osetila pokrete svog deteta, Lili navodi sledeće:

- Ležala sam na krevetu i videla sam da mi se stomak pomera. Uradila sam test i bio je pozitivan. Otišla sam na pregled i rekli su mi da sam u 24. nedelji. Tada sam se odmah zapitala kako je moguće da je toliko daleko otišla trudnoća, a da nisam ništa pre toga primetila - zaista je bilo nestvarno. Još uvek sam imala menstruaciju, stomak mi je izgledao kao nakon pojedenog čizburgera i zaista se ništa nije primećivalo - navodi ona, piše "Yahoo".

Lili je prvi put postala mama 2022. godine i kako kaže, sve je proteklo u perfektnom redu od početka do kraja trudnoće.

Od oca njenog prvog deteta se rastala iste godine kada je postala majka, a u aprilu 2023. godine upoznala je sadašnjeg partnera, 35-godišnjeg Ešlija Dejvisa.

@lilysomertonn 🤣🤰🏽 #suprisepregnancy #crypticpregnancy #2under2 #27weekspregnant ♬ original sound - Ashley West

Nažalost, Lili je izgubila oca od raka grla u novembru 2023. - samo pet dana pre svog 21. rođendana i oko nedelju dana nakon što joj je počela trudnoća.

- Za ovakvu trudnoću nikada nisam ranije čula. Ali, naravno, želela sam da znam da je beba dobro i da će biti sve u redu. Sada idu lepe stvari i vrlo sam srećna što ću svom sinu roditi brata - navodi ona.

Osim što nema nikakvih simptoma, Lili kaže da to što nema izbočina takođe ima svoje prednosti.

- Nisam  bila fan velikog stomaka tokom svoje poslednje trudnoće. To je stanje kada se osećate ogromno, a sada mi je simpatično što izgldam kao da sutra već mogu da trčim maraton ili obavljam poslove koje ti trudnoća nekada ne dozvoljava zbog stomaka - govori Lili.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Vukmani su čuli jezive reči za prevremeno rođenu ćerku, a ona je pokazala da su čuda moguća

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba