• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Marija Kilibarda postaje majka u 43. godini: Nije jedina, i ove dame su postale mame posle 40. godine

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Tu su i domaće i strane ličnosti

  • 1
Marija Kilibarda, Hilari Svonk, Tamara Grujić, Naomi Kempbel Foto-kolaž: Tanjug/AP, Amir Hamzagic/Milan Maričić/ATAImages, Shootpix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Jako nas je obradovala vest da je srpska voditeljka Marija Kilibarda objavila vesti da će se ostvariti u najlepšoj ulozi, ulozi majke. Naime, ona je otkrila i da čeka devojčicu sa svojim izabranikom Branislavom Vučelićem.

Kako ova lepa voditeljka ima 43. godine, počela je polemika oko njenih godina i kasnog potomstva. Za brobu i želju za potomcima nikad nije kasno i ne treba osuđivati, a ona nije jedina. I ove dame su se ostvarile u roditeljstvu u nešto kasnijim godinama, odnosno posle 40.

Hale Beri

Halle Berry, Hale Hali Beri Foto: Profimedia/RB/Bauergriffin.com/The Mega Agency

Lepa glumica je prvo dete dobila u 41. godini, dok je drugo dete rodila sa 47. godina. Gostujući u jednoj emisiji, ona je rekla da joj je druga trudnoća bila pravo iznenađenje.

Hilari Svonk

Oskarovka je prošle godine, u 49. godini, posle godina i godina pokušavanja, rodila dečaka i devojčicu. Razlog zašto se kasno odlučila za ovaj korak jeste da nije bila u nekim ozbiljnim vezama, a i da su mnoge stvari trebale da se slože jer majčinstvo nije nešto usput.

Đina Dejvis

Đina Dejvis Foto: RONDA CHURCHILL / AFP / Profimedia

Još jedna Oskarovka je postala mama kasnije nego što je to ranije bio slučaj. Naime, Đina Dejvis je u 46. godini rodila devojčicu, a dve godine kasnije je dobila blizance.

Nikol Kidman

Nicole Kidman, Nikola Kidman Foto: Tanjug/AP

Istina je da je ona dok je bila u braku sa Tomom Kruzom doživela spontani u 24. godini, ali su posle toga oni odlučili da usvoje dvoje dece. Međutim, posle njihovog razlaza, ona je pronašla sreću pored Kit Urbana sa kojim je dobila biološku ćerku i to u svojim 40. godinama.

Selin Dion

Selin Dion Celine Dion Foto: Profimedia/SplashNews.com/Christopher Peterson

Posle nekoliko neuspelih vantelesnih oplodnji, ova kanadska pevačica se ostvarila kao majka u 42. godini. Dobila je dva dečaka Edija i Nelsona. Ono što treba napomenuti jeste da je u ranim tridesetim godinama, takođe uz pomoć specijaliste rodila najstarijeg sina Renea Čarlsa.

Salma Hajek

Salma Hajek Kanski filmski festival 76. Foto: Tanjug/AP

Imala je 41. godinu kada je na svet donela ćerku Valentinu. Verovala je da će joj trebati pomoć da zatrudni, ali ipak nije bio slučaj. Ipak, njena trudnoća je bila propraćena gestacijskim dijabetesom ali je uprkos svemu zadovoljna odlukom da postane mama u nešto kasnijim godinama.

Naomi Kempbel

Svetski poznata manekenka je, istinu govoreći, uz pomoć surogat majke postala majka, sve popularniju metodu među starijim mamama koje su slavne ličnosti. Sve to ide u prilog tome da Naomi nikad nije viđena sa trudničkim stomakom mesecima koji su prethodili porođaju. Imala je 51. godinu kada je postala majka.

Tamara Grujić

Voditeljka jedne lepe i humane emisije dugo se borila za potomstvo. Tamara se ostvarila kao majka u 42. godini, kada je 2019. godine došla na svet Lenka.

Ljiljana Jakšić

Ljiljana Jakšić Pritnscreen/Youtube/Emisija Premijera

Poznata glumica se u 52. godini ostvarila kao majka. Ona je rodila devojčicu putem vantelesne oplodnje, kao jake želje da postane majka. U potpunosti je svoj život posvetila odgajanju i vaspitanju ćerkice.

Snežana Mišković Viktorija

Snežana Mišković Viktorija Foto: ATA Images/Antonio Ahel

"Vlasnica" hita "Barakuda" i "Rat i mir" i ostalih prelepih pesama, rodila je ćerku 1998. godine kada je imala 40. godina.

Leontina Vukomanović

Novogodišnji program Rts-a Foto: Nikola Tomić

Kompozitorka i pevačica se ostvarila u ulozi majke u 40. godini, kada je na svet došla ćerka Lucija koju je dobila iz braka sa muzičarem Filipom Patom. Ona nije krila da je zatrudnela uz pomoć veštačke oplodnje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Vukmani su čuli jezive reči za prevremeno rođenu ćerku, a ona je pokazala da su čuda moguća

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba

Komentari

  • Senja

    31. maj 2024. | 10:31

    Nikad nije kasno. Deca podmadjuju !

    Podelite komentar