• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Porađa se i šminka u isto vreme: Na porođajnom stolu se napinje sa četkicom u ruci, kažu da je to nemoguće

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak je na "TikTok"-u postao viralan

  • 0

Sama pomisao na porođaj kod žena izaziva odmah neki vid straha. Tu su znojenje, vrištanje, plakanje, a ponekad i povraćanje. Međutim, u ovom svetu gde se sve rapidno menja i novine nisu neke iznenađujuće stvari, a ovaj snimak na "TikTok"-u zaista jeste za čuđenje.

Naime, influenserka i savetnica za roditeljstvo Kajlin Satner, bez problema je objavila snimak na kom se vidi da se porađa i uporedo - šminka!

Kako je izjavila u snimku, ona je bila otvorena oko 10 centimetara i spremala se za guranje i napinjanje, kada je odjednom uzela četkicu i počela da se "doteruje" lice. Snimak je postao viralan pošto ga je u kratkom roku pogledalo sedam miliona pratilaca. Interesantno da je ovaj snimak nazvala "Ima li još neko mučninu tik pre početka guranja?".

@kylensuttner
anyone else get SO nauseous right before pushing??😅🥴
♬ original sound - Kylen Suttner

"Poslednje na umu što sam imala je šminkanje", "Nisam mogla zamisliti ništa gore od šminke na licu u porođajnoj noćnoj mori", "Konturisanje lica tokom porođaja je nemoguće, ali volela bih da sam to uradila jer sam posle porođaja izgledala očajno", "Apsolutno te podržavam, treba da budeš opuštena i srećna" ... samo su neki od komentara koji su usledili posle obkave ovog snimka.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nije realno kako voditeljka izgleda tri meseca od porođaja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Trudnoća i beba